Caracteristicile constructiei propuse

Functiunea

Sercice si vulcanizare auto

Regim de inaltime

Parter

H-max cornişă (m)

4,35 m

H-max coamă  (m)

5,50 m

Suprafaţa construită

89,62 mp

Suprafaţa desfăşurată

89,62 mp

POT Propus

49,15 %

CUT Propus

0,4951

Constructia proiectata se incadreaza la CATEGORIA “ C “ DE IMPORTANTA (conform HGR nr. 766/1997) si la CLASA “ III “ DE IMPORTANTA (conform Codului de proiectare seismica P100/1 – 2006).

DESCRIEREA FUNCŢIONALĂ

PARTER

ZONA DE ASTEPTARE; S = 15,50 mp; PUNCT DE LUCRU P1; S = 27,10 mp; PUNCT DE LUCRU P2; S = 27,10 mp; VESTIAR si GRUP SANITAR; S = 8,85 mp

Accesul pietonal in service se face prin zona de asteptare. La nivelul parterului, principala activitate desfasurata este cea de service si vulcanizare auto, unde exista o zona de asteptare pentru clienti si un vestiar cu grup sanitar.

SOLUŢII CONSTRUCTIVE ŞI DE FINISAJ

 01 – Sistemul constructiv

Sistemul constructiv este unul realizat din stalpi si grinzi metalice, planseul peste parter este realizat din dulapi de lemn. Acoperişului este tip şarpantă („o apa” – si este mascat de aticul constructiei), realizat cu elemente metalice.

 02- Închiderile exterioare şi compartimentările interioare

Pereţii exteriori sunt de 10 cm, pereti tip sandwich – tristrat. Pereţii interiori sunt pereţi uşori din gips-carton de 10 cm, in functie de destinatia fiecarui spatiu.

Tamplaria usilor si a feresatrelor este una de buna calitate, din PVC cu geam dublu termoizolant..

03- Finisajele interioare

Finisajele interioare sunt: pardoseli reci, gresie antiderapantă pentru exterior pe zonele de acces, gresie pentru interior antiderapanta la grupuri sanitare si holuri; pardoseli calde in vestiar. La pereţi şi tavane se aplică vopsea lavabilă, placaj de lemn şi faianţă în funcţie de destinaţia fiecărui spaţiu.

04- Finisajele exterioare

Finisajele sunt realizate din panouri metalice tip sandwich. Culorile folosite sunt in nr. de doua: gri metalizat si orange, culoare reprezentativa a service-ului.

05- Acoperişul şi învelitoarea

Acoperişul este tip şarpantă în ”o apa” şi se realizeză pe structură metalica. Tipul de învelitoare folosit este panoul tip sandwich, de culoare deschisa.

Se interzice folosirea azbocimentului pentru acoperirea clădirilor, garajelor şi anexelor.

Alte proiecte arhitectura! Alte proiecte design! Alte proiecte urbanism! Diverse!

Tags: , , , , , , , , , ,